top of page
  • Foto van schrijverÖmer Guney

Dag 1: op naar Parijs

Deze ochtend zijn we relatief vroeg opgestaan na toch wel een goede nachtrust.


Omstreeks 12:45 kwamen we aan aan het station van Genk om te reizen naar Brussel-Zuid en vanaf daar namen we de TGV naar Parijs. Beide treinritten verliepen goed. Verder is er hierover niet echt iets benoemingswaardig te vertellen denk ik. Iets waar ik wel van opkeek, was hoe snel we in Parijs waren. De treinrit van Brussel naar Parijs duurde nog geen twee uur. Daarbovenop is de trein ook nog uiterst toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Dus het buitenland is veel gemakkelijker bereikbaar dan ik eerst dacht.


Voor morgen staat onze vlucht naar Cancun op de planning. Ik heb al vaker gevlogen wanneer we tijdens de zomers naar Turkije gingen. De vlucht naar Turkije duurt doorgaans vier uur en op het einde van die vier uur krijg ik altijd last van mijn rug en benen. Omdat de vlucht naar Mexico maar liefst tien uur zal duren, en omdat ik in de volgende dagen liefst in staat moet zijn om heel de dag lezingen bij te wonen, heb ik noodgedwongen moeten vragen of we niet konden vliegen met bussinness class zodat ik tijdens de vlucht kon liggen. Gelukkig was dat voor de mensen van Kentalis geen probleem.


Kom morgen zeker terug om te lezen hoe onze vlucht verlopen is. En tot dan kun je genieten van deze foto's.

Tot morgen

12 weergaven

Comments


Wat is er nieuws?

bottom of page