top of page
  • Foto van schrijverÖmer Guney

Eerste stappen voor de cover gezet!

Op donderdag 27 januari hebben cursisten van de cursus 'Photoshop voor Fotografen - Experts' op CVO De Verdieping te Zolder een fotoshoot voor mij georganiseerd om de cover te ontwerpen. Dit kon verwezenlijkt dankzij een goede kennis die het had voorgesteld aan haar medecursisten en alles regelde.


Aanvankelijk was ik van plan om zelf de nodige foto's te maken, maar toen ik het voorstel kreeg om een fotoshoot bij te wonen in een professionele studio met ervaren fotografen, nam ik dit voorstel dankbaar aan natuurlijk.


De fotoshoot was een succes: ik vertelde eerst wat mijn idee was en daarna gingen we aan de slag. Uiteindelijk lukte het ons om mijn idee te realiseren en de perfecte foto te maken. Nu nog de eigenlijke cover ontwerpen.


Ik hoop dat ik het finale ontwerp al binnenkort met jullie mag delen.


Ik bedank de cursisten van CVO De Verdieping van harte voor de geweldige resultaten!Hoe ver staan de zaken in het algemeen?


Momenteel heb ik het bijzonder druk. Het manuscript is ondertussen gelezen door verschillende personen en wacht op mij om aanpassingen door te voeren. De afgelopen weken was ik druk bezig met administratief werk. Dat klinkt misschien saai, maar het was beslist niet zo. En tenslotte heb ik ook enkele stappen gezet voor het marketingsaspect.


Het einde van de tunnel is in zicht! Moge Allah mij helpen het licht aan het einde van die tunnel te bereiken.

104 weergaven

Comments


Wat is er nieuws?

bottom of page