top of page
  • Foto van schrijverÖmer Guney

#LeesMijnRechtervoet!

Hallo beste mensen


Vandaag is het dan zover, na zes jaar schrijven is het boek eindelijk te lezen. Voor mij persoonlijk is het haast onmogelijk te geloven dat het boek, waaraan ik stilletjes in mijn vrije tijd schreef, te koop is op Bol.com, of de webwinkel van Boekscout Uitgeverij als een volwaardig boek waar ik eigenlijk wel trots op ben.


Ik geloof dat het boek een meerwaarde zal zijn voor heel wat mensen. Personen met een beperking zullen zich ongetwijfeld herkennen in de hoofdpersonage Hamza Kuzey, een jongeman met een beperking die alle kansen probeert te grijpen met behulp van zijn hulpmiddelen en de ondersteuning van gepassioneerde mensen om hem heen. Moslims die dit boek lezen zullen zich ook kunnen inleven wanneer Hamza zijn gedachten uiteenzet over het geloof en het leven.

Ik ben ook ervan overtuigd dat dit boek een meerwaarde zal zijn voor de samenleving in het algemeen. Met dit boek hoop ik mensen een idee te geven hoe het leven van iemand met een beperking eruit ziet. Met dit boek wil ik vertellen dat mensen met een beperking ook een leven hebben zoals ieder ander, maar dat ze gewoon sommige dingen iets anders doen. Zodoende wil ik de heersende vooroordelen jegens mensen met een beperking de wereld uit helpen.


Ik heb jullie hulp nodig. Ik lanceer vandaag een sociale media campagne om zoveel mogelijk mensen te bereiken met mijn boek. Wil jij mij helpen? Verander uw profielfoto dan in deze afbeelding, Je kan het hier downloaden, of via de Facebookpagina, Mijn Rechtervoet.


Vergeet niet om te delen wat je van het boek vond met de hashtag, #LeesMijnRechtervoet.

Samen met de wil van Allah, en jullie hulp, zullen heel veel mensen kunnen genieten van dit boek.


Het boek ‘Mijn Rechtervoet’ is als paperback, of als e-book, te bestellen via Bol.com, of via de webwinkel van Boekscout Uitgeverij. Wil je een gesigneerd exemplaar? Aarzel niet om mij te contacteren via info@mijnrechtervoet.be, of stuur gerust een berichtje via Messenger.
40 weergaven

Comments


Wat is er nieuws?

bottom of page