top of page
  • Foto van schrijverÖmer Guney

'Mijn Rechtervoet' gespot in de krant HBVL en daarmee is de promotiecampagne begonnen

Het begin van de promotiecampagne is - al dan niet iets te vroeg - ingeluid met het artikel over het boek in 'Het Belang Van Limburg'.


Promoten van een boek, hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat zoveel mogelijk mensen weten dat er een boek bestaat dat gaat over leven met een beperking, over de gedachten en ervaringen van een jonge moslimman met een beperking? Daarover denk ik al maanden na. Nu ben ik ervan overtuigd dat Ik een aantal goede manieren heb om het boek aan de man te man te brengen.


Sociale media heeft natuurlijk een grote potentieel en daar ga ik gebruik van maken. We hebben verschillende video's, blogpost gelijk deze, campagnes en zelfs een mini-documentaire op de planning staan. Onze officiële hashtag is: #LeesMijnRechtervoet


Maar ik wil ook me ook niet volledig toespitsen op de sociale media omdat er mensen zijn die daarop niet te bereiken zijn. Daarom wil ik ook via andere kanalen mensen proberen te bereiken door posters op te laten hangen en lezingen te geven. Een krantenartikel in HBVL helpt hierbij zeker.
Of dit alles zal lukken en zijn vruchten af zal werpen, is volledig afhankelijk van de Wil van Allah, de Barmhartige. Moge Allah ons naar het goede leiden.

111 weergaven

Comments


Wat is er nieuws?

bottom of page