top of page
  • Foto van schrijverÖmer Guney

Mijnrechtervoet.be is vernieuwd!

'Wat je zelf doet, doe je beter,' zegt men. Dat kan ik zeker begrijpen.

Hoewel ik zeer tevreden was met de persoon die de eerste iteratie van deze website gebruikmakend van programmeertaal zelf geschreven had, had de bewuste persoon te druk om de website te blijven onderhouden. Dus heb ik het heft in eigen handen genomen en van nul opnieuw begonnen.


Omdat ik al een duidelijk idee had voor het ontwerp van de website, duurde het niet lang voordat ik een functionele website klaar had. In feite duurde het langer om de domeinnaam 'mijnrechtervoet.be' opnieuw te bemachtigen. Normaal gesproken kan je een domeinnaam verhuizen. Maar om een of andere reden - waarschijnlijk omdat ikzelf iets verkeerds deed - ging dat bij mij niet. Ik moest wachten totdat deze domeinnaam niet meer in quarantaine was om deze opnieuw te bemachtigen.


Nu ikzelf de website naar believe kan aanpassen, wil ik er meer mee doen dan louter mijn boek promoten. Ik heb zeker de intentie om in deze blog verscheidene onderwerpen te behandelen: sowieso updates over mijn boek, maar ook onderwerpen over het hebben van een beperking, of nieuws over hulpmiddelen.


Nu we het over hulpmiddelen hebben: de volgende pagina waar ik aan werk, zal een oplijsting zijn van al de hulpmiddelen die ik nu gebruik en misschien die ik in het verleden gebruikt heb. Op die manier hoop ik mensen te informeren over wat er bestaat wat hen kan helpen.


Tot de volgende post!

43 weergaven

Comments


Wat is er nieuws?

bottom of page